Beställningsunderlaget

När du har gjort dina val här på sidan och beställt ditt kostnadsfria ritningsförslag som vi kallar för GDR (Gravestone Design Request) så sätter vi arbetet med att analysera dina val. Vi säkerställer så att vi har all information vi behöver och påbörjar sedan arbetet med att göra en ritning på din sten. Vid behov kontaktar vi dig för att fråga om sådant som är oklart för att inte missa någon detalj.

När detta är klart kommer vi att skicka över ett beställningsunderlag. För dig återstår nu bara att granska informationen och ritningarna. Om allt ser bra ut är det bara att signera och skicka in underlaget till oss. För att få montera en ny gravsten krävs ett tillstånd från kyrkogårdsförvaltningen. De vill säkerställa att alla enskilda gravplatser harmoniserar med varandra. Reglerna kan verka hårda men faktum är att det varierar från begravningsplats till begravningsplats, ibland krävs bokstavstolkning och ibland ges möjlighet till en mer personlig utformning.

När vi fått din beställning söker vi tillstånd hos Kyrkogårdsförvaltningen för att få montera din sten. Efter att vi fått deras godkännande så startar vi produktionen av stenen.

 

Vi finns här för dig.

Vi erbjuder kostnadsfri personlig rådgivning och är bara ett samtal
bort om du har frågor eller behöver hjälp.

 

Vill du hellre att vi kontaktar dig?

Fyll i ditt telefonnummer eller din e-post så hör vi av oss inom kort.